Christelijke film ‘Geloof in God’ clip 3 – Wat betekenen Gods werk en verschijning voor de religieuze gemeenschap?

Hallo broeders en zusters, verlang je naar de wederkomst van de Heer Jezus? Weet je, wanneer de Heer Jezus in de laatste dagen weer in het vlees komt om te verschijnen en te werken, hoe Hij tarwe en onkruid, schapen en bokken, de wijze maagden en de wijze maagden en goede dienstknechten en slechte dienstknechten zal ontmaskeren?
De volgende video zal je het antwoord vinden.


Christelijke film ‘Geloof in God’ clip 3 – Wat betekenen Gods werk en verschijning voor de religieuze gemeenschap?

Iedere keer dat God vlees wordt en verschijnt om Zijn werk te doen, trotseren en veroordelen Satans duivelse krachten de ware weg fanatiek. Op deze wijze ontstaat er een oorlog in de spirituele wereld die de religieuze wereld verdeelt en ontmaskert. De Heer Jezus zei: “Denk niet dat ik gekomen ben om op aarde ​vrede​ te brengen. Ik ben niet gekomen om ​vrede​ te brengen, maar het ​zwaard” (Matteüs 10 : 34). Toen de Heer Jezus verscheen en werkte in het Tijdperk van Genade, spatte het jodendom in vele groeperingen uiteen. En nu, met de verschijning en het werk van Almachtige God in de laatste dagen, vindt er in de religieuze wereld een grootscheepse ontmaskering plaats. De tarwe en de tarra, de schapen en geiten, de wijze maagden en de dwaze maagden en de goede en de slechte knechten – ze worden allen ontmaskerd, ieder naar eigen soort. Gods wijsheid en wonderen zijn werkelijk ondoorgrondelijk!

❀.❋.❀══════❀.❋.❀══════❀.❋.❀

🦋Misschien vind je leuk: Broeders en zusters, Vandaag de dag zijn de laatste dagen. We hopen allemaal dat de Heer aan ons zal verschijnen om ons mee te nemen naar het Hemels koninkrijk. Begrijpen we dit onderwerp ook echt? Wat betekent Gods verschijning dan?
Wat is de ware betekenis van Gods verschijning aan de mensen? Luister alsjeblieft naar het christelijke muziek ‘ De betekenis van Gods verschijning’; Op welke manier zal de Heer aan de mensheid verschijnen in de laatste dagen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s