Waarom drukt God alleen de waarheid uit, maar vertoont Hij geen wonderen en tekenen wanneer Hij in de laatste dagen terugkeert?

De tekenen van de eindtijd in de Bijbel zijn verschenen en de profetieën over de terugkeer van de Heer zijn in feite vervuld. We dat wanneer de Heer in de laatste dagen terugkeert, Hij woorden zal uitdrukken om de mens te redden. Waarom drukt God alleen de waarheid uit, maar vertoont Hij geen wonderen en tekenen wanneer Hij terugkeert in de laatste dagen?

New Times Bijbel

God zegt: “Gods werk gedurende de laatste dagen is echt werk. Hij kwam in de tijd van Jezus niet om de mensen te vervolmaken, maar om hen te verlossen en daarom liet Hij enkele wonderen zien, zodat mensen Hem zouden volgen. Hij kwam in de eerste plaats om het werk van het kruis te volbrengen. Het laten zien van tekenen maakte geen onderdeel uit van Zijn bediening. Zulke tekenen en wonderen waren werken die gedaan werden om Zijn werk effectief te maken; het waren extra werken en die waren niet representatief voor de werken van het gehele tijdperk. Tijdens het Tijdperk van de Wet in het Oude Testament liet God ook enkele tekenen en wonderen zien, maar het werk dat God vandaag de dag doet, is echt werk en Hij zal nu absoluut geen tekenen en wonderen laten zien. Zodra Hij tekenen en wonderen zou laten zien, zou Zijn echte werk verstoord worden en zou Hij niet meer verder kunnen met Zijn werk. Als God zou zeggen dat het woord gebruikt moet worden om de mens te vervolmaken, maar ook tekenen en wonderen zou laten zien, zou het dan duidelijk kunnen worden of iemand waarlijk in Hem gelooft of niet? Daarom doet God deze dingen niet. Er zitten te veel religieuze dingen in de mens; God is in de laatste dagen gekomen om alle religieuze opvattingen en bovennatuurlijk dingen uit de mens te verdrijven en om de mens de realiteit van God te laten leren kennen. Hij is gekomen om een abstract en denkbeeldig beeld van God, met andere woorden een beeld dat helemaal niet bestaat, weg te nemen. En daarom is het kennen van de werkelijkheid het enige wat nu nog belangrijk is voor jou! De waarheid overwint alles. Hoeveel waarheid bezit jij vandaag? Is alles wat tekenen en wonderen laat zien, God? Slechte geesten kunnen ook tekenen en wonderen laten zien; zijn ze allemaal God? Waar de mens naar zoekt in zijn geloof in God is de waarheid, wat hij nastreeft is het leven, en niet het zien van tekenen en wonderen. Dit zou het doel moeten zijn van eenieder die in God gelooft.
Uit Gods woorden blijkt dat God in de laatste dagen alleen de waarheid uitdrukt en geen tekenen en wonderen vertoont. Aan de ene kant is het om te openbaren of mensen echt in God geloven, en aan de andere kant is het om de religieuze concepten in mensen op te lossen en het hart van de mens te ontdoen van de plaats van de vage God, zodat we de werkelijke God op aarde kunnen kennen. We hebben begrip van Gods werk en begrijpen Gods wil om de mens te redden. Bij het verwelkomen van de komst van de Heer moeten we als criterium niet overwegen of de teruggekeerde Heer tekenen en wonderen vertoont, maar moeten we ons concentreren op het zoeken en het onderzoeken wat God in de laatste dagen uitdrukt, zodat we de Heer zo snel mogelijk kunnen wederkomst.

♬ .•¨•.¸¸ ♪.•¨•.¸¸♬.•¨•.¸¸♪.•¨•.¸¸ ♬

💕 Beste broeders en zusters, laten we samen genieten van Christelijke muziek, ik geloof dat het je wat hulp zal brengen!

Christelijk lied ‘In het Tijdperk van het Koninkrijk vervolmaakt God de mens met woorden’

In dit tijdperk
zal God deze werkelijkheid onder jullie bewerkstelligen:
dat elk mens zal leven uit het woord van God,
in staat zal zijn de waarheid in de praktijk te brengen
en God oprecht zal liefhebben;
dat alle mensen het woord van God als grondslag
en als hun werkelijkheid zullen gebruiken,
en harten vol eerbied voor God zullen hebben;
en dat, door de beoefening van het woord van God,
de mens samen met God koninklijke macht zal uitoefenen.
Het is dit werk dat God gaat bewerkstelligen.
God gebruikt het woord om de mens te besturen.
Je voelt je goed als je van het woord van God eet en drinkt
en als dit niet het geval is, heb je geen pad om te volgen.
Het woord van God wordt het voedsel van de mens en de kracht die hem drijft.

De Bijbel zegt “De mens leeft niet van brood alleen,
maar van ieder woord dat klinkt uit de mond van God.”
Vandaag zal God dit werk voltooien,
Hij zal deze waarheid in jullie realiseren.
In dit tijdperk gebruikt God primair het woord om allen te besturen.
Door het woord van God wordt de mens geoordeeld en vervolmaakt,
en uiteindelijk opgenomen in het koninkrijk.
Alleen het woord van God kan het leven van de mens onderhouden
en alleen het woord van God kan de mens licht
en een pad ter oefening geven,
vooral in het Tijdperk van het Koninkrijk.
Zolang je niet afdwaalt van de realiteit van Gods woorden,
elke dag Zijn woorden eet en drinkt, zal God je perfect kunnen maken.
Zolang je dagelijks eet en drinkt van Zijn woord, zal God je kunnen vervolmaken.
uit ‘Volg het Lam en zing een nieuw lied’

💌 Als je meer wil weten, raden we je aan om op de volgende website te klikken: Online Bijbelstudie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s