Ken je de relatie tussen de Bijbel en God?

Vroeger hielp de Bijbel me in mijn geloof om de Heer te kennen en onze dominee zei altijd dat de Bijbel het fundament van ons geloof is. Ik dacht dat geloof in de Bijbel hetzelfde was geloof in de Heer en sloeg de woorden erin zelfs hoger aan dan de Heer. Ik had altijd een paar afgesleten oude passages paraat maar dacht er niet aan om Gods woorden te praktiseren. Tot ik het werk van de laatste dagen van God aanvaardde en zag wat Zijn woorden uitdrukken, begreep ik de relatie tussen God en de Bijbel. De fouten in mijn geloof werden eindelijk verholpen.” Beste vrienden, kijk je uit naar de wederkomst van de Heer? Kijk je ernaar uit om het koninkrijk van God binnen te gaan? luister samen naar haar verhaal. ik hoop dat jullie erbij baat zouden kunnen krijgen, Moge God u leiden en verlichten.

Ervaringen en getuigenissen van christenen ‘Nu begrijp ik de relatie tussen de Bijbel en God’ (Nederlandse Ondertitels)

De christelijke hoofdpersoon stuit bij toeval op enkele films van De Kerk van Almachtige God op YouTube. Ze vindt ze oprecht, ontroerend en nuttig voor haar geloof. Als ze films ziet die getuigen dat de Heer Jezus is teruggekeerd en het oordeelswerk dat begint bij het huis van God verricht, raakt ze opgetogen en begint ze het te onderzoeken. Maar ze raakt in de war als ze op een dag de filmtitel Kom uit de Bijbel ziet. Ze vraagt zich af waarom het nodig is om in het geloof verder dan de Bijbel te gaan. Is dat geen verraad jegens de Heer? Maar ze is bang dat ze haar kans misloopt om de Heer te verwelkomen bij Zijn terugkeer als ze het niet onderzoekt. Nadat ze heeft gebeden en gezocht, besluit ze om de film te bekijken om het tot op de bodem uit te zoeken. De film opent haar echt de ogen. Ze leert de relatie tussen God en de Bijbel begrijpen en aanvaardt graag het werk van de laatste dagen van Almachtige God. Laten we samen naar haar verhaal kijken.

❀.❋.❀══════❀.❋.❀══════❀.❋.❀

Graag deel ik deze film met mijn broeders en zusters en ik hoop dat jullie erbij baat zouden kunnen krijgen, bekijk dan de Christelijke film ‘Onthul het mysterie van de Bijbel’ Clip 6 – Kunnen we het leven verwerven door in de Bijbel te geloven?

Christelijke film ‘Onthul het mysterie van de Bijbel’ Clip 6 – Kunnen we het leven verwerven door in de Bijbel te geloven?

Voorgangers en ouderlingen leren de mensen vaak dat ze geen gelovigen genoemd kunnen worden als ze de Bijbel verlaten. En dat ze alleen door vast te houden aan de Bijbel, leven kunnen winnen en het koninkrijk der hemelen binnengaan. (kijk naar: het koninkrijk van de hemel) Dus kunnen we echt het leven niet winnen als we de Bijbel verlaten? Is het de Bijbel die ons leven kan geven, of is het God die ons leven kan geven? De Heer Jezus zei: “Onderzoek de Schriften, want jullie denken daarin eeuwig leven te hebben, en ze getuigen ook van mij. En toch willen jullie niet tot mij komen om het leven te verkrijgen” (Johannes 5 :39-40). Almachtige God zegt: “Christus van de laatste dagen brengt het leven en brengt de blijvende en eeuwige weg van de waarheid. Deze waarheid is het pad waardoor de mens het leven zal verkrijgen en het enige pad waardoor de mens God zal kennen en door God zal worden goedgekeurd” (Het Woord verschijnt in het vlees). Daarom heeft het leven zijn bron in Christus en niet in de Bijbel. Alleen Christus is de bron van leven en Hij is de Heer van de Bijbel. Deze video zal u helpen een fris begrip van de Bijbel te krijgen! (kijk naar: Bijbelstudie met vragen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s